dimecres, 23 de setembre del 2009

COMENCEM LA SEGONA TEMPORADA ESTRENANT BLOG.


QUI SOM?

Des de la comarca de Camp de Túria, ja fa un anyet que vam engegar aquest programa radiofònic: un espai on la música en català pren la paraula.

QUÈ PRETENEM?

-Pretenem amb això que cada grup, cantautor així com productores o distribuïdores de llibres, siguen protagonistes i prenguen part del programa; que el treball que han fet durant anys, i encara el fan, no s'esvaeixa i es quede en l'ombra. És així com durant aquest primer any vam poder conèixer molts grups novels d'arreu dels Països Catalans, com de l'estranger, com productores tan importants com Radikal Records, la Casa Calba o la Lluna en un Cove. Som un grup obert a tota mena de propostes, encara que el nostre obejectiu principal és donar a conèixer totes les novetats musicals i literàries i tots els moviments socio-culturals que es donen arreu dels territoris de llengua catalana. Aquesta segona temporada aportarem una secció de música internacional per tal de fer més dinàmic el programa i poder donar difusió altres realitats prou importants. D'altra banda, aquest any donarem un nou impuls a les entrevistes a grups, casals, comapanyies de teatre o escriptors.

Desitgem sobretot que, entre tots, ens ajudeu a ser un combustible més potent per a donar-li vida a la ràdio.

QUAN I ON PODEU ESCOLTAR-NOS?

Si esteu a València capital i rodalies, i teniu una ràdio a mà, podeu donar amb nosaltres al dial 90.3 de l'FM. D'altra banda, també teniu al vostre abast la pàgina web de la ràdio, www.radioturia.es, per on cada dimarts de 21 a 22:30 (tenim mig horeta més respecte a l'any passat) ens podreu sintonitzar. D'altra banda, per fer més fexible el nostre programa a aquells oïents que els dilluns no ens puguen escoltar, cada dijous (de 21a 22:30 nit) tindreu a la vostra disposició una reposició del programa.

COM PODEU POSAR-VOS EN CONTACTE AMB NOSALTRES?

Teniu al vostra abast un correu electrònic (benzina.radioturia@gmail.com) per tal de que ens envieu peticions, novetats musicals, fotos. Aquest any, a més a més, ens expandim per internet i tindreu al vostre abast un blog propi del programa per tal de coneixe'ns més. Per altra banda, estem treballant per tal de poder oferir el nostre programa a altres ràdios del país. Per últim, si ens voleu enviar alguna cosa (maquetes, revistes, etc, etc) posem al vostre abast una direcció pròpia: c/General Pastor nº34. (l'Eliana, Camp de Túria, CP 46183) a nom de Ràdio Túria (BENZINA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada